Asigurare RCA, asigurare casco, asigurare apartament, asigurare casa, asigurare locuinta
Asigurare RCA, asigurare casco, asigurare apartament, asigurare casa, asigurare locuinta

* campurile marcate sunt obligatorii

Asigurari de viata

Asigurarea de viata reprezinta o modalitate de protectie financiara, garantare si pastrare a nivelului de trai al unei familii. Ea este o parte integranta a planului financiar al familiei, alaturi de alte planuri de investitii. Prin intermediul asigurarii de viata se creaza garantia disponibilitatii unui fond de lichiditati necesar in cazul unei situatii neasteptate, fara afectarea celorlalte forme de economisire.

Asigurarea tip "majorat"

Asigurarea de studii este o polita de economisire pentru perioada de studii a copilului asiguratului.

Polita de asigurare este facuta pe numele unuia dintre parinti, de recomandat pe numele principalului sustinator al familiei, deoarece in cazul decesului asiguratului inainte de maturitatea contractului, Asiguratorul isi asuma obligatia de a pltati renta de studii in limita sumei asigurate. Polita se incheie pentru o perioada de timp prestabilita, asiguratul urmand sa plateasca primele de asigurare pana la inceperea studiilor beneficiarului, in limita unei varste prevazute in contract. Acesta suma poate fi platita ca renta periodica sau suma intreaga la incetarea contractului.

Asigurarea mixta de viata cu acumulare de capital

De regula o astfel de asigurare poate fi incheiata de orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18-55 ani cu conditia ca la expirarea contractului asiguratul sa nu depaseasca 65 ani. Nu se asigura persoanele cu grad I si II de invaliditate sau care sufera de boli exceptate de conditiile de asigurare.

1. Unit linked

Acest tip de polite sunt polite de viata care ofera posibitati investitinale pe termen mediu si lung pe langa protectia asiguratului. Prima platita de catre asigurat este investita in unul sau mai multe fonduri de investitii, oferite de asigurator, dupa cum opteaza asigutatul, avand posibilitatea sa le schimbe pe parcursul derularii contractului.

Avantaje:

  1. prima de asigurare nu este fixa, se poate modifica de catre client oricand
  2. suma asigurata se allege intre un minim si un maxim stabilite in functie de varsta asiguratului si poate fi modificata oricand
  3. frecventa platii ratelor poate fi modificata la fiecare aniversare
  4. de regula o data pe an transferul pe fonduri este fara costuri sulimentare

2. Asigurari traditionale

Acest tip de polite sunt un mijloc de protectie financiara a asiguratului si a familiei sale, creeaza un venit suplimentar pentru un moment din viata sau a unei pensii. Acest tip de polita se poate cesiona, astfel putand sa lichideze datorii financiare.


VREAU SA DEVIN PARTENER